Vali Davut Haner’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Ve Tsk Günü Kutlama Mesajı

Tarih : 2015-08-27 / Kategori : Genel Haber

Vali Davut Haner’in 30 Ağustos  Zafer Bayramı Mesajı Ve  Tsk Günü Kutlama Mesajı

Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve milletimizin istiklalini müjdeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz.

 

    Milletimizin birliğinden, beraberliğinden, vatanının bütünlüğünden ve hürriyetinden asla vazgeçmeyeceğinin bir kere daha bütün dünyaya haykırıldığı 30 Ağustos Zaferiyle, topyekûn ortaya konulan bu yüce ruh ve şuur bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. İstiklal Savaşı'nın kazanılmasını sağlayan en önemli etken hiç şüphesiz ki; Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve önderliğindeki şanlı ordumuzdur.
     Bugün böylesi şanlı bir tarihin mirasçıları olan bizlere düşen en önemli görev geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle geleceğimize bakmak, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden Türkiye Cumhuriyetini korumak ve ülkemizi Devleti ve Milleti ile bölünmez bir bütün olan Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır.
    Bugün bizlere düşen görev; bütün imkânsızlıklara, bütün yokluklara rağmen türlü zorluklar aşılarak kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve bizlere emanet edilen bu toprakları, kardeşlik ruhu içinde daha da yüceltmek, daha da güçlendirmek olmalıdır. 
    Bu duygularla başta Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.