Rektör Yılmaz, Suveren Kampüsünde Devam Eden Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Tarih : 2015-08-28 / Kategori : Eğitim

Rektör Yılmaz, Suveren Kampüsünde Devam Eden Altyapı Çalışmalarını İnceledi

         Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Genel Sekreter Ahmet Kızılkurt ve Yapı İşleri Daire Başkanı İbrahim Kabalakla birlikte Suveren Ana Kampüsü’nde hummalı bir şekilde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

               Rektör Yılmaz, Yapı İşleri Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında 8 km yol, elektrik hattı, kanalizasyon şebekesi hattı,  içme suyu, sulama suyu, yağmur suyu, yangın suyu, çevre aydınlatma ile ilgili üniversitemizde alt yapı çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini söyledi. 
            Kampüste yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Rektör Yılmaz, “Suveren Kampüsümüzde devam eden alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra üniversitemizin Ağrı Dağı manzarasıyla yalnızca bölgemizin değil Türkiye’nin en çok tercih edilen ve beğenilen üniversiteleri arasında yer alacağı inancındayım.  Bu kapsamda ilk önce yol çalışması yapılıyor. Yüklenici firma ile yapılan anlaşma ahilinde alt yapı projesinin bir an önce bitirilmesi için çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.