MHP Iğdır İl Başkanlığı’na Ziyaret

Tarih : 2015-09-01 / Kategori : Genel Haber

MHP Iğdır İl Başkanlığı’na Ziyaret

              Iğdır’da 7 Haziran Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili adayı olan Sefer Karakoyunlu, yeni bir yönetim ve yeni bir hizmet binasına geçen Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır İl Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

      Ziyaret esnasında MHP Iğdır İl Teşkilatı’nın yeni Başkanı Üstün Eğrice ve Sefer Karakoyunlu kritik bir toplantı gerçekleştirerek geçmiş 7 Haziran seçimleri ve 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimleri masaya yatırdılar. 
      7 Haziran seçimlerinde MHP’nin Iğdır’da beklediği sonucu alamadığını belirten MHP Iğdır İl Başkanı Üstün Eğrice “7 Haziran seçimlerinin ardından hep beraber bir hükümet kurulamadığına şahit olduk. Önümüzdeki seçimler herkes için yeniden düşünüp taşınma adına fırsat verecektir. Herkes bir kez daha şunu görmüş olmalı ki Milliyetçi Hareket Partisi dik duruşundan ve savunduğu değerlerden asla taviz vermemiştir. Bu süreçte yaşanılan istisnai bireysel hareketler dışında Milliyetçi Hareket Partisi despotluk zulmünü kendilerinde hak olarak gören öyle ya da böyle benim dediğim olacak zihniyetindeki hiçbir siyasi hareketle ortak hareket etmemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni bugün koalisyonu engelleyen parti olarak gösterme algısını yaratanlar, erken seçime ne kadar istekli olduklarını gösterme gafleti içerisine düştüler. Vatandaşlarımız şunu iyi görsünler ki MHP ne bazı partiler gibi iktidar gücüyle, ne bazı partiler gibi silah zoruyla, ne de bazı partiler gibi menfi davranan medya kuruluşlarının desteği ile oy almıyor. Iğdır genelinde 26 bin oy alarak ve bunu yaparken de demokratik yöntemlere uygun hareket eden parti Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur.” şeklinde konuştu. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası