Atlantis Oyun Dünyası Cafe Hizmete Açılacak

Tarih : 2015-09-02 / Kategori : Genel Haber

Atlantis Oyun Dünyası Cafe  Hizmete Açılacak

Iğdır merkez vali konağı yolu üzerinde Alyans Düğün Salonu altında  hizmete açılacak olan Atlantis oyun dünyası  Ailelerin güvenle çocuklarıyla  beraber eğlenebileceği oyun parkı hizmete giriyor.

 

              Atlantis oyun dünyası  İşletmeci Yusuf Çalar ve Ali Karanlık,  “1300 m2 alana sahip olan Atlantis oyun dünyası  salonumuzu Cumartesi Saat: 16.00’da hizmete açacağız. Oyun Salonumuz Kamera sistemi ile donatılmış, 300M2 Cafe alanı,  1000m2 oyun alanı mevcut, bunun yanısıra çocukların güvenliği için görevli çocuk gelişimcilerimizle hizmet vereceğiz.
                Amacımız Iğdır’da çocuklarla beraber ailelerinde güvenli hijyenik ve temiz bir ortamda rahat  bir şekilde zaman geçirmelerini sağlamaktır. Bizler Iğdır’da büyük bir eksikliği farkettik çünkü Iğdır’da  çocukların güvenli bir ortamda eyleneceği bir alan yoktu.
                  Özellikle kışın yaşanan hava kirliliğinden dolayı dışarı çıkamayan çocuklarımız için büyük bir fırsat oldu. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor etkinliklerine daha aktif katılımını sağlamak için 0 -15 yaş arasında  çocuklarımız için iyi bir eylence fırsatı doğdu. 
              Yapmış olduğumuz bu proje tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.