Şehit Polis İçin Yürüyüş Düzenlendi

Tarih : 2015-09-02 / Kategori : Genel Haber

Şehit Polis İçin Yürüyüş Düzenlendi

 Iğdır’da saldırılarda şehit olan polis için Iğdır’da Vatan sever  gençler yürüyüş düzenledi. 

 

   Iğdır Topçular mahallesi Vali Konağı yolu üzerinde  toplanan grup üyeleri ellerinde pankartlar  ile buradan Atatürk Caddesi Zübeyde hanım bulvarında  Merkez karakolu karşısına doğru yürüyüşe geçti.
    Sık sık sloganlar atan grup üyelerine çok sayıda polis güvenlik amaçlı eşlik etti.
    Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde  saldırılarda şehit olan polis için yürüyen grup üyeleri daha sonra Atatürk  Caddesi Merkez Karakol yanında durarak burada şehitler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu.
    Basın açıklamasında bulunan gurup üyelerinden Muhammet Çınar, Ülkemizin içinde bulunduğu ateş çemberi Ehlibeytin Nuru Türk Milletinin kadim şehri Iğdır’ı da içine almıştır. Bu ateş su dökülmedikçe kökünden silinip atılmadıkça her eve yayılacaktır. Görevini şerefiyle yürüten Polis memuru Olgun Kurbanoğlu, Kardeşimiz PKK’lı katiller tarafından alçakça katledilmiştir. Sözde barış süreci ile askerimizin, polisimizin eli kolu bağlanmış kahpe pusularda hayattan koparılmıştır.
    Siyasi kaygılar adına verilen tavizler milletimizi etnik temelde bölücülüğün eşiğine getirmiş hainler, katiller, iş birlikçiler her geçen gün kontrolden çıkmıştır. Doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinde yaşayan vatanını, milletini seven kardeşlerimize burdan sesleniyorum. Bu soysuz hainlere gereken tepkiyi koyun namuslu insanlar namussuzlar kadar yürekli olmadıkça herkes vatanına, bayrağına sahip çıkamadıkça biz tek vucut olmadıkça, bu hainler temizlenemez, sözlerimi bitirmeden evvel vatani görevini yapan milletinin can ve mal güvenliği için Allah yolunda şehit olan bütün asker ve polislerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimizden bizlere haklarını helal etmelerini ümit ediyorum. Iğdır’lı vatan perver gençler olarak Türk devletinin gücünü bu soysuzlara göstereceğiz.” şeklinde konuştu.
    Gurup Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Şehidim hakkını helal et bize sloganları atarak  sessizce dağıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası