Iğdır Üniversitesi Suveren Kampüsüne Doğal Gaz Hattı Çekilmesi İçin Protokol İmzalandı

Tarih : 2015-09-03 / Kategori : Eğitim

Iğdır Üniversitesi Suveren Kampüsüne Doğal Gaz Hattı Çekilmesi İçin Protokol İmzalandı

              Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz ile Serhat Gaz temsilcisi arasında, Üniversite Suveren Kampüsüne doğal gaz çekilmesi için rektörlük makamında, tarafların katılımı ile protokol imzalandı.         

              Mevcut altyapı çalışmaları devam ederken doğalgaz hattının da beraberinde yapılıp tamamlanacak olmasının çevre düzenlemesi için önemli bir avantaj sağlayacağı ifade edildi.
             İmzalanan protokol ile ilgili bilgi veren Rektör Yılmaz, şunları söyledi: “İmzalanan protokol gereği, yaklaşık 5 km ring yoluna ana hat döşendikten sonra mevcut binalarımız olan Rektörlük Binası, Ziraat Fakültesi Binası, Kapalı Spor Kompleksi Binası, Merkezi Derslik Binası, Merkezi Laboratuvar Binası, Mediko Sosyal Binası, Camii ve Külliye Binası, Rektörlük Konutu, 12 blok 96 daire lojmanlar ve önümüzdeki yıllarda yapımı planlanan Mühendislik Fakültesi Binası, Enstitüler Binası, Teknokent Binası, MYO Binası, Hayvan Hastanesi Binası, Kütüphane Binası, Atölye Binası, Açık Spor Alanları, Sosyal Bilimler Binası, Güzel Sanatlar Fakültesi binalarına ortaklaşa yapılan protokol gereği Serhatgaz şirketi 31.12.2015 tarihinde yatırım çalışmalarını tamamlayarak Kampüs alanının tamamına gaz verecek hale getirecektir.” dedi.       

        Iğdır Üniversitesi ile doğalgaz şirketi arasında imzalanan protokolün ardından kampüs alanında çalışmalar başladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası