60. yılımızda, iş yeri ruhsatımız verildi

Tarih : 2015-09-04 / Kategori : Genel Haber

60. yılımızda, iş yeri ruhsatımız verildi

     Yeşil Iğdır Gazetesi ve Matbaasının iş yeri ruhsatı, 60. kuruluş yıldönümüne denk gelmesi sebebiyle Iğdır Belediyesi Eş Başkanları tarafından verildi.

 

                Iğdır Belediyesi eş başkanları Murat Yikit ve Şaziye Önder tarafından makamda verilen açılış ruhsatı, Yeşil Iğdır Gazetesinin 60. yılını doldurup, 61. yılına denk gelmesi ile ayrı bir anlam kazandı.
                Bir ay önce yapılan ruhsat başvurusu prosedürler tamamlandıktan sonra Iğdır Belediyesi Eş başkanları Murat Yikit ve Şaziye Önder tarafından gazetemizin genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş'a takdim edildi.
                Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş ruhsat veriliş töreninde yaptığı konuşmada: "01-09-1955 yılında kurulan ve 60. yılını  doldurup, 61. yılına giren  Yeşil Iğdır Gazetesinin kuruluş yıldönümüne denk gelmesi bizler için sevindirici olmuştur. Bu günü anımsayıp, bu güzel jesti yapan belediye başkanlarımıza teşekkür ederim." dedi.
                Iğdır Belediye eş başkanları Murat Yikit ve Şaziye Önder'de: "Yeşil Iğdır Gazetesi bölgemizin en eski ve köklü kuruluşudur. Nice 60 yıllar dileyerek iş yeri ruhsatınızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.  Aynı zamanda 1 Eylül dünya barış günü münasebetiyle, barışın hakim olduğu nice yıllar diliyoruz."  dediler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası