Vali Özdemir, Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti

Tarih : 2015-09-05 / Kategori : Genel Haber

Vali Özdemir, Şehit Polisin Ailesini Ziyaret Etti

               Kars Valisi Günay Özdemir, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Murat Kınay ve Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ile birlikte, Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde önceki gün düşürüldüğü pusuda şehit olan Polis Memuru Olgun Kurbanoğlu’nun ailesini ziyaret etti.

 

    Vali Özdemir ve beraberindekiler, Şehit Polis Olgun Kurbanoğlu’nun Çamçavuş Köyündeki baba evinde kurulan taziye çadırında aileye başsağlığı ve sabırlar diledi.
    Vali Özdemir’i şehidin ailesi ile birlikte Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, Susuz Belediye Başkanı Murat Uray, Susuz Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ercan Onarıcılar, Arpaçay Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Çelik, Susuz İlçe Emniyet Amiri M.Cüneyt Yörükoğlu ve köy muhtarı Levent İlyasoğlu karşıladı.
    Vali Özdemir ziyaret sırasında ilk olarak şehidin eşi Asuman Kurbanoğlu ve çocukları ile bir süre görüşerek başsağlığı ve sabırlar diledi. Vali Özdemir ile birlikte İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Murat Kınay ve Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, şehidin kızı Zeynep ve küçük oğlu Mehmet Akif ile bir süre sohbet ederek her hangi bir ihtiyaçları olup olamadığını sordu. Vali Özdemir, şehidin küçük oğluna ‘Neden adın Mehmet Akif’ diye sorması üzerine küçük Mehmet ise İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Akif’in adını aldığını söyledi. Şehidin eşi Asuman Kurbanoğlu da Küçük Mehmet Akif’in adını eşi Olgun Kurbanoğlu’nun verdiğini söyledi.
    Duygusal anların yaşandığı görüşmenin ardından Vali Özdemir ve beraberindekiler taziye çadırına geçerek Şehit polisin kardeşleri Öner ve Sadık Kurbanoğlu ile taziye için orada bulunun vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında bir süre Kuran-ı Kerim dinletisinin ardından şehit için dualar edildi.  Vali Özdemir, taziye çadırında da şehidin çocukları ile bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında duygulanan Susuz Belediye Başkanı Murat Uray ise fenalık geçirdi. Fenalık geçiren Başkan Uray’ı köylüler sakinleştirdi.
    ŞEHİT EŞİNİN MEZARINA TÜRK BAYRAĞI İSTEDİ
    Şehidin eşi Asuman Kurbanoğlu, kendilerini sık sık ziyaret eden Susuz Kaymakamı Yusuf İzci’den eşinin mezarı başına Türk Bayrağı dikilmesini istedi. Kaymakam İzci’de en kısa sürede Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehidin Kars’ta Asri Mezarlıkta buluna mezarının başına Türk Bayrağının dikileceğini ve konunun da takipçisi olacağını söyledi.
    BAŞKAN URAY, ŞEHİDİN KIZI ZEYNEP’E TÜRK BAYRAĞINA SARILI KURAN-I KERİM HEDİYE ETTİ
    Vali Özdemir’in ziyareti sırasında Susuz Belediye Başkanı Murat Uray, şehidin kızı Zeynep’e içerinde Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim bulunan bir tablo hediye etti. Şehidin Kızı Zeynep, Türk Bayrağına sarılı Kuran-I Kerim’i öperek teslim aldı.
    Öte yandan dün son yolculuğuna uğurlanan Şehit Polis Olgun Kurbanoğlu’nun Susuz’a bağlı Çamçavuş Köyünde kurulan ve Türk Bayrakları ile donatılan taziye çadırına ziyaretçi akını sürüyor. Her kesimden Karslıların yanı sıra Kurbanoğlu’nun şehit düştüğü anda görev yaptığı Iğdır’dan da mesai arkadaşları ve sevenleri ailesini yalnız bırakmıyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.