Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Tarih : 2015-09-19 / Kategori : Duyurular

Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

              Toplumsal birlikteliğimizi sağlayan değerlerin anımsandığı, sevinçlerin arttığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde sergilenerek doruğa ulaştığı, sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği bir Kurban Bayramını daha hep birlikte huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

 

Türk Polis Teşkilatı ve şahsım adına; hizmetinde olmaktan onur duyduğum değerli Iğdırlı hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarım. Tüm günlerinizin bayram sevinci ve hoşgörüsü içerisinde geçmesini temenni ederim. 
    Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü olarak siz değerli vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeniz için personelimiz 24 saat görevi başındadır. Siz kıymetli Iğdırlı hemşerilerimin karşılaştığı her türlü Asayiş, Güvenlik ve Trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleriniz için 155 Polis İmdat Telefonu ile 225 10 20-21-22, 0 505 318 76 00 numaralı telefon ve 225 10 39 faks numarası 7/24 saat kesintisiz hizmetinizdedir.
    Bu vesile ile şahsım ve teşkilatım adına selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
 
Yüksel BABAL
İl Emniyet Müdürü
1.Sınıf Emniyet Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.