Iğdır Muaythaı Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Tarih : 2015-09-22 / Kategori : Spor

Iğdır Muaythaı Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

           Çocuklar, Minikler ve Yıldızlar Kızlar-Erkekler Muaythai Türkiye Şampiyonasına Iğdır’ımızı temsilen  Iğdır Muaythai takımı Yaycı Spor Klübü Savunma sanatları Eğitim Merkezi İl Temsilcisi ve Antanör Zekeriye Mert ve Türkiyeyi ve ilimizi temsilen 10 sporcu katılacaktır.

 

      Muaythai İl Temsilcisi ve Antanör Zekeriye Mert, Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı 2015 yılı faaliyet programında yer alan Çocuklar “Minikler ve Yıldızlar Kızlar - Erkekler Muaythai Türkiye Şampiyonası 07-11 Ekim 2015 Tarihlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde ‘’CLUB HOTEL PİNETA’’da yapılacaktır. Bizlerde Iğdır’dan 40 Sporcumuzun içinden elemeler neticesinde başarı kaydeden 10 sporcumuz maçlara katılmaya hak kazandı umarızki Iğdır’a büyük başarılarla döneriz.”dedi.
    Mert,Günlük koşu ve çift antramanla müsabakalara hazırlanıyoruz. Antramanlarımız çocukların yaş guruplarına ve katagorilerine göre deyişmekte  çalışmalarımız Muaytha usulune ve tekniklerine uygun olarak çalışıyoruz. Çalışmalarımız hem vucudu hemde beyni aşırı yormakta bunun için kendimizi yormadan hazırlanıyoruz. Çocukların antaman ve çalışmalarını yakından takip eden ailelerde çocuklara ayriyeten desdek ve motivasyon vermekte burdan ailelerinede vermiş oldukları desdekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.  İlimizdeki üst düzey kurumlarımızında sporcuya ve spora maddi ve manevi desdek vermelerini istiyoruz.  Aksi taktirde çocuklarımız internet ortamı zararlı ve kötü alışkanlıklara kapılarak elimizden kaybolup gidecektir. Geleceğimiz olan çocuklarımıza sporu sevdirerek sahip çıkmalıyız.”dedi.
                   Muaythai Sporcuları Muhammet Ali Hüseyin Işık, Muhammet Ayhan, Muhammet Toymuş, Berkan Alay, Muhammet Bedir Gaffar , Bizler sporu seviyoruz. Kimimiz 3 Yıl Kimimiz 1 Yıl deyişen aralıklarla spor yapıyoruz.  Spor salonumuzda bos zamanlarımızı kitap okuma etkinliğide yapıyoruz.   Bizlere sporu sevdiren kötü alışkanlıklardan uzak durmamızı sağlayan eğitim veren  Iğdır Muaythai takımı Yaycı Spor Klübü Savunma sanatları Eğitim Merkezi İl Temsilcisi ve Antanör Zekeriye Mert’e teşekkür ediyoruz. Şeklinde konuştular.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.