MHP Ziyaretleri Şölen Tadında Geçiyor

Tarih : 2015-09-29 / Kategori : Siyaset

MHP Ziyaretleri Şölen Tadında Geçiyor

MHP Iğdır Milletvekili Adayı Yakup Kumtepe  ve Muharrem Çeçen Esnafla Buluştu

    Seçim çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları Prof. Doktor Yakup Kumtepe ile Muharrem Çeçen Kacerdoğanşalı köyünde kurbanlarla karşılandı..
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili adayı Prof. Doktor Yakup Kumtepe İle Muharrem Çeçen,  MHP İl Başkanı Üstün Eyrice,  MHP Iğdır Merkez İlçe Başkanı Yaşar Çeçen, Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, MHP İl Genel Meclis Üyeleri Cabbar Şıktaş, Abbas Akdan ile Aralık MHP İlçe Başkanı Orhan Kini, Karakoyunlu MHP İlçe Başkanı Hakan Şıktaş,  Aralık ilçesi seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
    Prof. Doktor Yakup Kumtepe, İle Muharrem Çeçen, açılışı gerçekleştirdikten sonra  sohbet  ettiği esnaflardan ve vatandaşlardan destek istedi.
    MHP Iğdır Milletvekili Adayları Kumtepe ile Çeçen, Aralık ilçesine,  hizmet etmek için Aralıklılardan vekalet almaya geldiklerini belirttiler.
    Milletvekili Adayı Kumtepe İle Çeçen, “Üç ülkeye sınır olan bir ilçe, dünyanın hiç bir yerinde böyle birşey yok, üç ülkeye olan bir ilçe olarak hiç gelişememiş ve bu büyük nimetten fadalanamamışız.  Esnafımızın durumu içler acısı, sorunları birikmiş, sorunlarının çözümü noktasında muhatap bulamamışlar. Çok sayıda esnafımız da işlerinin olmadığından dolayı iş yerlerini kapatarak  Aralıktan göç etmiş. Yukarı Aratan,  Aşağı Çiflik gibi bir çok köyümüz tarlasını sulayacak suyu bile bulamıyor. 70 Hanelik evler 40 haneye düşmüş gittikçe göç vermekteyiz. Bu göçün bu sorunların önüne geçmek için tüm aralık halkını birlik çatısı olan MHP’e çatısı altında görmek istiyoruz.  Aralık ilçemizin   sorunlarını, esnafımızın sorunlarını, vatandaşlarımızın sorunlarının mecliste çözümü için sizlerden destek istiyoruz. Birlik olarak çözezmesek yok oluruz, parçalanırız. Göç etmek zorunda kalırız Anamızın, Atamızın mezarını bırakıp gitmemek için Saflarımızı sıkılaştıralım bizleri her dönem bölmek için oyun oynayanlara fırsat vermeyelim.” dediler.
    Milletvekili Adayları Kumtepe İle Çeçen, Her  ziyaretinde sevgiyle karşılandı. Esnaf ve vatandaşlar “bizler size güveniyoruz. Ümit ediyoruzki kazanırsınız ve bizlerin sorunlarına, Iğdır’ın sorunlarına bir çare bulursunuz. Dualarımız sizinle olacak.” dediler.  Aralık ilçesinde herkesi çok iyi tanıyan Kumtepe, ile Çeçen, Birlik ve beraberliği sağlamak için mücadele veren vatandaşların desteğine teşekkür etti.
    MHP MİLLETVEKİLERİ KUMTEPE VE ÇEÇEN KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI
    Kumtepe ile Çeçen Karakoyunlu ilçesinde Kurbanlar kesilerek karşılandı. Esnaf ziyareti gerçekleştiren Kumtepe İle Çeçen birliğin tek adresi olan MHP’de desdek sözü aldı.
    Kumtepe ile Çeçen, “Yıllardan beridir MHP’nin yanında olan vatan sever karakoyunlu ilçesinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Herzaman olduğu gibi bu dönemde birliğin adresini devam ettirmek, yok olmamak icin  MHP çatısı altında toplanmak için sizlerin huzuruna çıktık.  
          İktidar  artık çöküyor. MHP olarak ya iktidarız, yada iktidar ortağıyız bundan emin olabilirsiniz. Çocuklarımızın geleceği için bizi dışlayan ayrıştıran ötekileştiren bir iktidardan yana olmayalım.  Gelecekler sizlere vaatler ile kandıracaklar ne söylerse söylesinler bizi hiç bir zaman kabul etmediler ve etmeyeceklerde bizleri kullanmasına alet olmayalım. İktidara oylar gidiyor ama iktidar nimetleri ise farklı yerlere gidiyor. Bunu herkes açıkça görüyor zaten bir gencimiz işe girebilmişmi hayır sen oyunu veriyorsun oy vermeyen işe giriyor. Kısacası hep dışlanıyorsun. Bunun önüne geçmek için birlikteliğimizi sağlayacağız. Boyun eymeyeceğiz. Bizi yok etmelerine izin vermeyeceğiz.” dediler.
    MHP Ziyaretleri Şölen Tadında Geçiyor
MHP adayları seçim turlarına devam ediyorlar. Adayların ziyaretleri ise gittikleri her yerde adeta şölen havasında geçiyor.
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili adayı Prof.Doktor Yakup Kumtepe, İle İşadamı Muharrem Çeçen, Ziyaret kapsamında Kacerdoğanşalı köyünü ziyaret etti.
    Kurbanlar kesilerek  karşılanan  MHP Milletveki adayları Kumtepe ve Çeçen, Köyün tüm sokaklarında üç hilal bayraklarla karşılandılar. Köyün girişinde adayların beraberindeki araçların önünü kesen Gençlerden oluşan bir grup slogan atarak köy merkezine kadar adaylara eşlik ettiler. Kumtepe, ile Çeçen,  Iğdır’ı gerçekten, yürekten seven insanlar olarak hepimiz birlikte zafer şarkıları söyleyeceğiz.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası