Öğretmen Ve Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum

Tarih : 2015-10-02 / Kategori : Duyurular

Öğretmen Ve Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum

          Her yıl olduğu gibi 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte bizim için çok değerli olan, öğrenci ve velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz açısından yeni bir heyecan yaşanmaktadır. Özellikle ilk kez okul sıralarında yer alan öğrencilerimiz ve anne babalarında bambaşka bir heyecan ve mutluluk oluşmaktadır.

 

             Öğrencilerimiz ve velilerimizin heyecanının yanında yılların tecrübelerini taşıyan kıymetli öğretmenlerimiz yeni eğitim ve öğretim döneminin aşkı ve şevkiyle yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirmenin plan ve programını hazırlarken, ilk kez ders anlatacak öğretmelerimizde tatlı bir heyecan yaşamaktadır. Bu vesileyle 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz açısından başarılı ve mutluluklarla dolu bir dönem olmasını temenni ediyorum.
          İl Emniyet Müdürlüğü olarak; Emniyet Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın birlikteliğinde “Güvenli okul – Güvenli eğitim iş birliği projesi” kapsamında okullarımızda meydana gelmesi muhtemel şiddet olaylarının önlenmesi, öğrencilerimizin zararlı madde ve diğer alışkanlıklara karşı korunmalarına yönelik, Iğdır İl Merkezinde bulunan, 15 Lise, 16 Ortaokul, 22 İlkokul ve 2 Özel okul olmak üzere toplam 55 Okulun çevresinde önleyici tedbirler alınmış, bununla birlikte rütbeli personelimiz okullarda gerekli koordinasyonun, asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla görevlendirilmiştir.
Yüksel BABAL
İl Emniyet Müdürü
1.Sınıf Emniyet Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.