Milli Boksör ve Antrenöründen Ziyaret

Tarih : 2015-10-03 / Kategori : Spor

Milli Boksör ve Antrenöründen Ziyaret

          Iğdır Karakoyunlu ilçesinden ilk kez Milli takıma giren Boksör Baycan Tuncer ve Boks Milli Takım Antrenörü Erol Bat, Kaymakam  Hayri Zorlu’yu vekaleten temsil eden Bayram Ballı’yı ve Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya’yı makamında ziyeret ederek başarı ve sevinçlerini paylaştılar.

 

Bayram Ballı, İlçemizi büyük başarı ile temsil eden Değerli Boks Milli Takım Antrenörü Erol Bat ve Milli Boksör Baycan Tuncer’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
      Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya, “İlçemizde ilk kez milli takımda bir sporcumuzun olması bizleri sevindirmiştir. Genç boksöre ve Antenörünü bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.
          Başkan Kaya, Karakoyunlu Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olacaklarını,. Madi ve manevi yönden herzaman desdek vereceklerini belirtti.
           Boks Milli Takım Antrenörü Erol Bat, “Bizleri her zaman destekleyen ve yanımızda olan Değerli Kaymakamımız Hayri Zorlu’ya, Karakoyunlu Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Bayram Ballı’ya, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya’ya ve Biz boksörlere emeği olan Boks İl Temsilcisi Ağacan Tabaru’ya teşekkür ederiz.” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.