Mhp Iğdır Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tarih : 2015-10-06 / Kategori : Siyaset

Mhp Iğdır  Milletvekili Adayları  Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

               MHP Iğdır  milletvekili Adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen, Büyüklerinin ellerini öperek hayır duvalarını alarak seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

         Haber Ali ŞIKTAŞ:  Bu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde Atatürk Çaddesi esnafı ile birlikte olan MHP adayları  bu kezde irfan caddesi üzerindeki  dükkanları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü. 
         MHP Milletvekili adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe, “Gittiğimiz her kapıda vatandaşlarımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Esnaf ve emeklinin hali içler acısı durumdadır. Siftahsız işyerini kapatan esnafımız gelecekten umutsuzdur. Ekonomide yaşanan darboğaz vatandaşı zor durumda bırakmıştır. İstihdam problemi şehrimizde her geçen gün biraz daha artmakta, hayat şartları ağırlaşmaktadır. Halkımıza MHP’nin politikalarını anlatıp destek istiyoruz. 1 Kasım’da  MHP’nin yeniden şahlandığı tarih olacaktır.  Iğdır halkı artık bölmeye çalışanlara fırsat vermeyecektir. Birliğin adresi olan MHP’de bir araya gelecektir.” Diye konuştu.
    Yolda vatandaşlar ile de sohbet eden vekil adayları kendilerine gösterilen ilgi, alakadan son derece memnun.
    Kendileri ile fotoğraf çektirmek isteyen ve dertlerini aktarmaya çalışanlar ile sohbet eden milletvekili adayları basına da açıklamalarda bulundu. 
    Esnaf ile beraber olduklarını dile getiren MHP Milletvekili Adayı Muharem Çeçen, “Ben de bir esnafım ve esnaf çocuğuyum ve Iğdır’lı esnaf kardeşlerimiz ile yıllardır beraber iş yapıyoruz. 
    Bu camiayı en iyi bilenlerdenim. Bu vesile ile onların sıkıntılarını, dertlerini yaşadığım için gayet iyi biliyorum. 13 Yıllık iktidar dönminde Iğdır’lı esnaf bitim aşamasına gelmiş, bir çok küçük esnafımız kepenk kapatmıştır.  Bizler iktidara geldiğimizde tüm bu sıkıntıları yaşayan biri olarak bizzat dile getireceğim. Çözümler üreteceğim. İçi kan ağlayan Iğdır esnafının yüzü gülecek.” dedi.
    Çeçen, Birliğin ve beraberliğin tek adresi olan MHP’de bir araya gelerek kazanacağız. Bizleri bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Ziyaretlerimizde de bu konuları sık sık dile getirdim, sağolsun onlar da bunun farkında ve destek sözlerini geçen seçimde olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de göstereceklerinin sözünü veriyorlar. Allah bizleri onlara karşı mahcup etmesin. Allah nasip ederse onların gür sesi olmaya devam edeceğiz.“ şeklinde konuştu. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası