MHP`li Adaylar`dan Esnaf gezisi

Tarih : 2015-10-07 / Kategori : Siyaset

MHP`li Adaylar`dan Esnaf gezisi

MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen Iğdır Esnafını ziyaret etti

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
              MHP Adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
            Cumhuriyet Caddesi esnafıyla bir araya gelen, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe ve Muharrem Çeçen, büyük ilgi gördüler.
     Esnaf  ziyaretlerin de esnaftan tek söz çıktı.” Biz MHP’de var olduk. MHP’de yola devam edeceğiz.” Sözü alındı…
              MHP Iğdır Milletvekili adayı Prof. Dr. Yakup Kumtepe, 7 Haziran seçimlerinin önceki seçimlere hiç benzemeyeceğinin altını çizerek, “Bu seçim Türkiye açısından ve Iğdır açısından bir milat olacak. Çünkü bu seçimle AKP hükümetinden hesap sorulacak.” dedi.
           Türkiye’nin son 13 yıldır bir bilinmeze doğru sürüklendiğini, bölgeler arasındaki gelişmişlik farkının giderek açıldığını, hatta ve hatta ülkenin milli birlik ve beraberliğinin bile yara aldığını ileri süren Kumtepe, Bu hükümet sanmasın ki bu yaptıkları yanlarına kalacak. Bu anlayışa Iğdır adına, bölge adına, ülke ve millet adına hesabı MHP kadroları soracak diye konuştu.
            MUHARREM ÇEÇEN : IĞDIR MHP İLE BİRLİKTE YÜRÜYOR
             Cumhuriyet caddesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ve kapısını çaldıkları her işyerinde kucaklanarak karşılanan MHP’li adayları, Kumtepe ve Çeçen gördükleri ilgiden hayli memnun kaldılar.
          Muharrem Çeçen, Bu seçim öncesinde esen rüzgâr, diğerlerine hiç benzemiyor. Çünkü bu rüzgar AKP’nin bitişini haber veriyor.
            Artık Iğdır halkı dışlanmaktan, sürülmekten, göç etmekten, ikinci sınıf olmaktan kurtulacak.  Iğdır’da MHP Rüzgarı esecek. Bu rüzgâr, yıllardır sabrı ve tahammül sınırları zorlanan Iğdır halkının gardını aldığını gösteriyor.
            Bu rüzgâr, Iğdır Merkez ve köyleri, kısaca tüm ilçeleriyle Iğdır’ın  MHP ile yürüdüğünü gösteriyor.
 
           O halde yürüyüşümüz kutlu ve bereketli olsun inşallah ifadelerini kullandı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.