Şarkıcı Fulden Uras'tan 'Eriyen Çocuklara' Destek

Tarih : 2015-10-09 / Kategori : Sağlık

Şarkıcı Fulden Uras'tan 'Eriyen Çocuklara' Destek

              Şarkıcı Fulden Uras, Iğdır'da doğuştan el ve ayak parmakları eriyen 2 yaşındaki Muhammet Ali Çelik ve onun gibi 4 çocuğa destek oldu.

 

    Çocukları kentteki özel bir hastaneye yatıran şarkıcı Uras, tedavileri için maddi ve manevi destekte bulunacağını söyledi.
    Pir Sultan Abdal Mahallesi'nde yaşayan özel bir firmada işçi olarak çalışan Ayhan Çelik ile Adile Çelik çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan Muhammet Ali Çelik'in, doğduğu günden itibaren derisi ve iç organları soyulmaya başladı. Hastalık nedeniyle el ve ayak parmakları her gün eriyen Muhammet Ali Çelik'in haberinin DHA muhabiri tarafından yapılması sonrası ünlü şarkıcı Fulden Uras Iğdır'a geldi. Çelik ailesini ile görüşen şarkıcı Uras, Muhammet Ali Çelik'in özel bir hastaneye yatırılmasını sağladı. Muhammet Ali Çelik gibi Iğdır'da 4 çocuğun daha olduğu belirlen 5 Epidermolizis Bülloza'lı çocuğun tedavileri özel hastane tarafından karşılanacak.
    Çocuklara maddi manevi destekte bulunacağını söyleyen Fulden Uras, "Geliş sebebim Epidermolizis Bülloza hastalığıdır. Ben Muhammet Ali için geldim, aynı hastalıktan olan 4 çocuğun daha olduğunu öğrendim. Bu hastalığa yakalanan çocuklara maddi ve manevi destek verip tedavi ettirmeye çalışacağım" dedi.
    Sevinç gözyaşları döken Muhammet Ali Çelik'in annesi Adile Çelik ise, çok mutlu olduğunu belirterek destek veren Fulden Uras'a teşekkür etti. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.