Levin Cafe ve Restaurant açıldı

Tarih : 2015-10-10 / Kategori : Genel Haber

Levin Cafe ve Restaurant açıldı

            Iğdır’da son yılların hızla çoğalan sektörlerin başında gelen Cafe ve Restaurant işletmeciliğinde lüks ve gözde mekanlar açılmaya devam ediyor.

 

           Haber: Ali ŞIKTAŞ     Iğdır’da bir ilk olarak ismini hafızalara kazıyan işletmeci Mustafa  Dedei  ve Ortakları Levin Cafe ve Restaurant ile yeni bir mekanda sizleri bekliyor. 
         Bağlar Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesinde faaliyete giren Levin Cafe ve Restaurant’ın açılışı yapıldı. 
    Açılışa Iğdır Vali Yardımcıları Mevlüt Özmen, Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil, Iğdır il özel idaresi genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Iğdır MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Yakup Kumtepe, Muharem Çeçen, Iğdır MHP Eski Milletvekili Abbas Bozyel, Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Arif Gürel, Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkan ve üyeleri, Kurum Müdürleri, Davetliler ve  vatandaşlar katıldı.
    Açılış Duaların okunması ve Kurban kesimiyle yapıldı.
    Açılış konuşmasını yapan Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Iğdır her geçen gün gelişiyor. Bölgenin ve anadolunun en gözde şehirlerinden birisi Iğdır bu şehir hizmetin en güzeline layık olan bir şehir bu gözde mekanda bu güzelliğin bir örneği Iğdır inşallah böyle güzel mekanlarla anılır. Bizi rahatsız eden şeylerle deyil de bu güzelikleriyle anılır.  Mustafa Dedei ve Ortaklarına böyle güzel bir mekanı oluşturdukları için çok teşekkür ediyorum. Mekanın tamamını gezdik çok güzel bir iş çıkarmışlar. Iğdır’ımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.
    İşletmeci Mustafa Dedei ve Ortakları açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederken yeni bir mekanda Iğdır halkına hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. 
    Dedei, “Levin Cafe ve Restaurant artık lüks mekanı ve uygun fiyatları ile hizmetindedir. İşletmeciliğini Duygu Yankın ve Tuğba Çöllü ile birlikte yapacağız.
 Levin Cafe ve Restaurant sabah kahvaltısı,yemek çeşitlerimizle ile ismimiz ‘Levin’de de olduğu gibi renklerimizi, çeşitlerimizi ve farklılıklarımızı göreceksiniz. Sıcak soğuk içeceklerimiz, dünya kahvelerimiz, katkısız doğal limonatamız; Erzurum Kılıçoğlu pastanesinden gelen tatlı ve pasta çeşitlerimiz ile sizlerin damak zevkine hitap edeceğiz. Nişan, Doğum günü ve diğer özel günleriniz için organizasyon ve davetleriniz için nezih ortamımız, kaliteli ürünlerimiz ve profesyonel kadromuz ile sizleri bekliyoruz. 
      1200 m2 alanda 3 katlı açık balkon ve bahçe ortamı, çoçuk oyun parkı ve çocuklarla birlikte bire bir ilgilenecek çocuk gelişim uzmanı  ile hizmet vermekteyiz.”dedi. 
    Dedei Rezervasyon ve bilgi için  0476 227 42 42 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.” dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.