Hakan Cırıt’ten Iğdır Özel Eğitim Uygulama Merkezi Ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezine Ziyaret

Tarih : 2015-10-13 / Kategori : Eğitim

Hakan Cırıt’ten Iğdır Özel Eğitim Uygulama Merkezi Ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezine Ziyaret

            Daha önce   Okulların açılmasıyla birlikte ilde bulunan okulları ziyaret  etmeye başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Iğdır Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi(Okulu)’unu ziyaret etti.

 

 Okul Müdürü Çetin Şeran ve öğretmenler tarafından karşılanan Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, okulu gezerek bilgi aldı.
Hakan Cırıt, Burada yaptığı konuşmada “Bu okul bizim için çok önemli, Özel eğitim isteyen yüzlerce öğrencimiz var. Bu öğrencilerimiz için Engin Alan köyünde 16 derslikli güzel bir okul yaptıracağız. Yakında temelini atacağız. Çocuklarımıza bu okulda daha güzel bir eğitim vereceğiz. Iğdır’da özel eğitime muhtaç öğrencilerimizin engellerini yeni bir özel eğitim okulu ile aşacağız. 2015-2016 eğitim-öğretim yılının okulunuza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.“ dedi.
            Okul Müdürü Çetin Şeran’da geçmiş eğitim-öğretim yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeni eğitim-öğretim yılında yapacağı proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.  
Müdürü Cırıt, Okul’daki olumsuz  fiziksel şartlardan haberdar olduğunu ve bununla ilgili desteğini esirgemeyeceğini belirterek şunları söyledi: ”Ben özel eğitimi yakından takip eden birisi olarak özel eğitim öğretmenliğinin ne kadar kutsal bir görev olduğunun farkındayım. Toplumsal becerilerin gelişimi için okulunuzun ihtiyacı olan taşıt problemini çözeceğim.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası