Amatör Spor Haftası Kutlamaları Sona Erdi

Tarih : 2015-10-19 / Kategori : Spor

Amatör Spor Haftası Kutlamaları Sona Erdi

12-18- EKİM 2015 TARİHLERİ ARASINDA KUTLANAN AMATÖR SPOR HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

      Her yıl düzenlenen amatör spor haftası kutlamaları ilimizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.  
    12 Ekim 2015 tarihinde yapılması planlanan açılış yürüyüşü programı Ankara’da meydana gelen terör saldırısıyla ülkemizde ilan edilen üç günlük ulusal yas nedeniyle iptal edilmişti.   
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve hafta boyunca Atletizm, Boks, Teakwondo, Kick boks, Judo, Tenis, Masa Tenisi, Bocce, Özel Sporcular, Bedensel Engelliler, Buz hokeyi, Basketbol, Voleybol, Badminton, Hentbol, Güreş branşlarında düzenlenen turnuvalarla sporcularımız amatör spor haftasını kutladı. 
    16 Ekim 2015 tarihinde Gençlik Merkezi çok amaçlı salonunda Vali Yardımcısı sayın Bilgehan KARANFİL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Kasım AYDOĞDU, ASKF Başkanı  Filit YILDIRIM, Futbol İl Temsilcisi Ahmet GÜNEŞ ve birçok kurum amirinin katılımıyla kapanış programı düzenlendi.  
Programda Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve  ASKF Başkanı  tarafından  Yılın enleri, Ulusal ve Uluslar arası turnuvalarda derece yapmış olan sporcularımız ve Amatör Spor Haftası boyunca çeşitli spor branşlarında düzenlenen turnuvalarda derece yapan sporcularımıza ödülleri verildi. 
          Ayrıca  Judo, Boks, Kick Boks ve  Teakwondo branşlarında gösteriler sunularak kapanış programımız tamamlandı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.