AK PARTİ IĞDIR MİLLETVEKİLİ NURETTİN ARAS MAZBATASINI ALDI

Tarih : 2015-11-07 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ IĞDIR  MİLLETVEKİLİ NURETTİN ARAS MAZBATASINI ALDI

1 Kasım seçimlerinde 26’ncı dönem milletvekili seçilen  Ak Parti  Milletvekili Nurettin Aras  mazbatasını aldı.

 

          Türkiye genelinde Iğdır’da Ak Partinin  en çok oylarını artırarak  seçimi kazanan milletvekili Nurettin Aras, mazbatasını Ağır ceza reisi Mustafa Güneş‘in elinden aldı.

       Belediye önünde toplanan partililer ile birlikte Iğdır Adliye binasına yürüyen Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras’a  Eski Karakoyunlu Belediye başkanı Ziyatali Deliktaş, Şoförler cemiyeti başkanı Selahattin Artantaş, 14 Kasım Muhtarı Necdet Karatepe iş adamı Yusuf Sam,Atilla Ayhan ,Hasan Yalçın çok sayıda partili eşlik etti.
“OY VERSİN, VERMESİN TÜM IĞDIRLILARIN MİLLETVEKİLİ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
               Mazbatasını Ağır ceza reisi  Mustafa Güneş ‘in   elinden alan Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras, tüm Iğdırlılara  seçimlere gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederek, “1 Kasım seçimlerine AK Parti Milletvekili adayı olarak katıldım. Ancak bundan sonra tüm Iğdırlıların Milletvekili olarak çalışacağım.Bundan sonra bize oy versin, vermesin tüm Iğdırlıların  milletvekili olarak çalışmaya devam edeceğim. Dedi.

            Aras, “Milletvekilliği Mazbatamızı Iğdır Adliyesi'nden teslim aldık. Iğdır'a hayırlı uğurlu olsun. Bu kutlu yürüyüşte bize destek veren tüm dostlarımız ve Iğdır sevdalısı kardeşlerim adına, bu mazbatanın ve vekilliğin hakkını vereceğime söz veriyorum. Iğdırlıların vekili olup onları T.B.M.M.'de temsil etmek, bizim için gururların en yücesidir. Allah'ın izni ile Iğdır Hak Ettiği günlere çok yakında kavuşacak. Umudumuz büyüyerek devam etti ve sonunda somut bir kazanım elde edebildik. Şimdi bu kazanım sonrası Iğdır'da yatırımların, projelerin, istihdamın, ticari revizyonun ve modernizasyonun sırası gelmiştir. İnşallah güzel günler çok yakın. Her Şey Iğdır İçin”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası