Muharrem Çeçen’den 10 Kasım Mesajı

Tarih : 2015-11-10 / Kategori : Duyurular

Muharrem Çeçen’den  10 Kasım Mesajı

 Iğdır Kafkas Çeçen Derneği başkanı Muharrem Çeçen, yayımladığı 10 Kasım mesajında, “Atatürk’ün düşünceleri ve idealleri yolumuzu aydınlattı.” dedi.

 

         Iğdır Kafkas Çeçen Derneği başkanı Muharrem Çeçen,yayımladığı 10 Kasım mesajı ile Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 77’nci yıldönümünde ulu Önderi minnet ve saygıyla andıklarını söyledi.
            Iğdır Kafkas Çeçen Derneği başkanı Muharrem Çeçen, ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Düşünceleri ve idealleri ile yolumuzu aydınlatan, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder, büyük komutan M. Kemal Atatürk’ün aramızdan bedenen ayrılışının 77. yılında; millet olarak O’nu, bir kez daha rahmet,  minnet ve büyük bir özlemle yadediyoruz.” 
                “Gazi Atatürk, Türk milletinin hiçbir koşulda boyunduruk altında bulunamayacağını, bunun devrin modern silahlarıyla dahi gerçekleşemeyeceğini ‘Ya İstiklal Ya ölüm’ seslenişiyle ortaya koymuş ve bundan da asla ödün vermemiştir. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi varlığına ve bizlere emanet ettiği muhteşem eserlerine hiçbir kötü ve hain niyetin musallat olamayacağı inancımı bir kez daha teyit ederek; ebediyete intikal edişinin 77’nci yıl dönümünde kutlu hatırasını hürmet ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.””şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.