Vali Davut Haner’in 10 Kasım Mesajı

Tarih : 2015-11-10 / Kategori : Duyurular

Vali Davut Haner’in 10 Kasım Mesajı

Iğdır Valisi Davut Haner 10 Kasım mesajı yayınladı.

 

Vali Davut Haner Mesajında şunları kaydetti; Değerli Iğdırlılar; Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olan ve ülkemizi çağdaş dünyanın onurlu ve saygın bir üyesi haline getiren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyoruz.
    10 Kasım tarihi, Türk Milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür.
    Mustafa Kemal Atatürk, yapmış olduğu hizmetlerle Türk ve dünya tarihinde iz bırakan büyük bir liderdir. O, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm engelleri aşarak,  hayatına sığdırdığı büyük başarılarla sadece Türk ulusunun değil, bağımsızlık savaşı veren bütün uluslara kurtuluş ışığı yakmıştır.
    Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü andığımız bu günde bizlere düşen en büyük görev, uğrunda büyük bedeller ödenerek bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak ve Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstünde tutmak olacaktır. O’nun ilke ve devrimleri her zaman Türk halkına güç vermeye ve yol göstermeye devam edecektir. 
    Bu düşüncelere, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.