Aydoğdu’dan Dünya İkincisine Ödül

Tarih : 2015-11-11 / Kategori : Spor

Aydoğdu’dan Dünya İkincisine  Ödül

          Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU, Sırbistanda  Düzenlenen  Kick Boks Büyük Bayanlar  Şampiyonasında 60 kiloda Dünya ikincisi olan Çiğdem KIRVAÇ’ı ödüllendirdi. 

      Iğdır’da  Kick Boks branşında sürdürülen altyapı çalışmaları ve yatırımlar meyve vermeye devam ediyor. Sırbistan ’nın  Belgrad kentinde düzenlenen  Büyük Bayanlar  Kick Boks Şampiyonasında Iğdırlı Sporcumuz, milli takım formasıyla mücadele eden Çiğdem Kırvaç 60 kiloda Dünya ikincisi oldu. 25 Ekim – 1 Kasım  2015 tarihleri arasında düzenlenen organizasyondan başarıyla dönen  sporcumuzu   kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Sayın  Kasım AYDOĞDU ,Spor Şube Müdürü Ali DURNA , genç  Sporcumuzu  kazandığı büyük başarıdan mutluluk duyduklarını söyledi.Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım AYDOĞDU  makamında ağırladığı Sporcumuz Çiğdem Kırvaç ve Antrenörü Murat Kızılkuş’u tebriklerini ileti. Aydoğdu , “Spor hayatında iyi bir başlangıç yapan sporcumuzun başarılarının artarak sürmesini istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda yarışacak olan sporcumuz İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek  yeni başarılar kazanacağına inanıyoruz ve bütün imkanlarımızla sporcularımızın yanındayız dedi.
      Ziyaretin sonunda İl Müdürü AYDOĞDU  ve  Spor Şübe Müdürü  Ali Durna  başarılı Sporcumuz Çiğde Kırvaç  ve antrenörünü ödüllendirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası