Türkiye Yeşil Ay Iğdır Şubesinden Nezaket Ziyareti

Tarih : 2015-11-18 / Kategori : Genel Haber

Türkiye Yeşil Ay Iğdır Şubesinden Nezaket Ziyareti

  Yeşilay Iğdır Şube Başkanlığına atanan Abdulselam Taluk ve yönetim kurulu, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş'ı makamında ziyaret ettiler.

    Türkiye Yeşil Ay Iğdır Şube Başkanı Abdulselam Taluk, yönetim kurulu üyeleri Erkan Çiğdem, Nagihan Çakmak ve kurucu başkan Mehmet Gül ile birlikte gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş'ı makamında ziyaret ettiler.
                Ziyaret'te bir konuşma yapan Şube Başkanı Abdulselam Taluk, "Yeşil Ay olarak uyuşturucu madde ve bağımlılık yaratan alışkanlıklardan gençlerimizi uzaklaştırmak, uyuşturucu kullanımı ve bunlarla mücadele etmek amacıyla halkımızı bilgilendirmek, yerel basın ve kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli çalışıp geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi daha güzel yarınlara hazırlamak maksadıyla bir dizi çalışma başlatmış bulunmaktayız. Bir kereden bir şey olmaz denilerek başlanılan alışkanlıklar, bir toplumun yok oluşuna sebep olabilmektedir. Bizler Yeşil Ay olarak sorumluluk bilinci ile çalışmaya başlayacak, sizlerinde desteğini alarak başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.
                Cabbar Şıktaş'ta, "Bu çok önemli görevinizde sizlere başarı diliyorum. Yeşil Iğdır Gazetesi olarak her daim yanınızdayız. Uyuşturucu bağımlısı olan çocuklar bizim çocuklarımızdır. Çocuklarımızı düştükleri bataklıktan kurtarmalı, başka çocukların düşmemesi için her türlü çabayı sarf etmeliyiz" dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.