İl Genel Meclis Üyelerinden Konsolosluğa Ziyaret

Tarih : 2015-11-19 / Kategori : Genel Haber

İl Genel Meclis Üyelerinden Konsolosluğa Ziyaret

  Iğdır İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş ile Abbas Akdan, Azerbaycan Kars Başkonsolosluğunun Iğdır temsilcisi Fariz Cafarov'u makamında ziyaret ettiler.

 

             Iğdır'a atandığı günden itibaren Konsolosluk görevinin dışında, halkla ilişkiler ve sosyal aktivitelerde ortaya koyduğu duyarlılığı sebebiyle halkın sevgisini ve beğenisini kazanan Kars Konsolosluğu Iğdır Temsilcisi Fariz Cafarov, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi;
            “Ben Türkiye'de hiç yabancılık çekmedim. Özelliklede Iğdır'da hiçbir zaman kendimi yalnız hissetmedim. Her daim Iğdır halkının ilgisini, desteğini, sevgisini, saygısını gördüm. Azerbaycan için Türkiye önemli bir kardeş ülkedir. Iğdır ise daha da önemlidir. Azerbaycan ile Iğdır'ın, sosyal, siyasi ve ticari bağlarının kuvvetlendirilmesi için her birimizin elimizden gelen gayreti göstermemiz, katkıda bulunmamız gerekmektedir. Bu hususta Kars Başkonsolosumuz Sayın Ayhan Süleymanlı beyin ortaya koymuş olduğu duyarlılık ta göz ardı edilemez bir gerçektir. Merhum Cumhurbaşkanımız Haydar Aliyev'in dediği gibi, "Biz iki devlet, bir milletiz" dedi.
            Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın yönetmeni ve İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş'da ziyarette yaptığı konuşmada: "Azerbaycan bizim vatanımız, canımız, her şeyimizdir. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Kısa sürede çok büyük gelişimler göstermekte olan Azerbaycan'ın dünya'da parlayan yıldız olduğunu dost herkes görmektedir. Hiç şüphesiz ki, dostlar sevinmekte, düşmanlarda diş bilemektedirler. Azerbaycan'ın bu gerçekler doğrultusunda rotasını belirlediğinden hiç şüphemiz yoktur." dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.