Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal 'In Öğretmenler Günü Mesajı

Tarih : 2015-11-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal 'In Öğretmenler Günü Mesajı

        Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri  federasyonu   Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal 24 Kasım öğretmenler  günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

        Ünsal,mesajında şu görüşlere yer verdi:"Bugün öğretmenler günü. Yine her yıl olduğu gibi bu yılda nutuklar atılacak herkes övgüler yağdıracaktır ertesi gün her şey bitecek verilen sözler unutulacaktır. Yine çilekeş, emektar meslektaşım sıkıntılarıyla baş başa kalacaktır. Çünkü öğretmenlik fedakarlıktır ,öğretmenlik kutsaldır..Bu kutsallığı bilen sizler her türlü sıkıntıya rağmen öğrencilerimizi aydınlatmaya onları topluma örnek öğrenci olarak yetiştirmeye ,onlara Atatürk sevgisini,vatan millet,bayrak sevgisini ,Ne Mutlu Türküm diyebilmenin güzelliğini,gururunu anlatmaya devam edeceksiniz .Yılmayacaksınız ,yıkılmayacaksınız  her türlü zorluklara göğüs gereceğiz .Gelecekaydınlık Türkiye'nin mutlu çocuklarını yetiştirmeye devam edeceksiniz .Defteri kitabı kalemi olmayan öğrencilere cebinizden para verip kalem defter  alacaksınız onları şefkatle bağrınıza basacaksnız .
          Okumaya gecen yüksek not alan öğrencilerinizle gurur duyacaksınz      Ünsal, Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmen den, eğiticiden yoksun bir millet; henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır. Diyen  Atatürk 'ün yolundan gideceğiz. Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her turlu fedakârlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. "dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.