‘Iğdır’ın Öğretmenleri Ab’yi Keşfediyor’ İsimli Proje Teknik Destek Almaya Hak Kazandı

Tarih : 2015-11-25 / Kategori : Eğitim

‘Iğdır’ın Öğretmenleri Ab’yi Keşfediyor’ İsimli Proje Teknik Destek Almaya Hak  Kazandı

            Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü Arge bölümü tarafından hazırlanan ‘Iğdır’ın Öğretmenleri AB’yi keşfediyor’ isimli proje  Serka’dan  teknik destek almaya hak kazandı.

 

         Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, “ Serhat Kalkınma Ajansı tarafından 1 Temmuz 2015 tarihinde kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik olarak kamuoyuna duyurulan Teknik Destek Programı’na Müdürlük olarak bizde başvuruda bulunduk. 30 Ekim 2015 tarihinde sona eren 4. Dönem  başvuruları için  yapılan ön inceleme ve nihai Değerlendirme sonucunda Müdürlüğümüz tarafından başvurusu yapılan ‘Iğdır’ın Öğretmenleri AB’yi keşfediyor’ isimli projesi ile teknik destek almaya hak kazanmıştır. Projede emeği geçen Strateji ve Arge bölümü çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi.
           Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü olarak   birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Hakan Cırıt,şunları söyledi: ”Bu proje kapsamında alınacak teknik destekle Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik  ve spor alanındaki hibe programı olan ERASMUS+ programının desteklediği 3 ana eylemden  biri olan Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projeleri için konsorsiyum lideri olarak Ulusal Ajansa başvuru yapılacaktır ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilimizdeki belirli
okullardan öğretmenler Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde eğitim kurumlarına hizmet içi eğitim almaya gönderilecektir.” diye konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.