Çağdaş Temel Lisesi İle Egemen Temel Lisesinde Öğretmenler Günü Kutlaması

Tarih : 2015-11-27 / Kategori : Eğitim

Çağdaş Temel Lisesi  İle Egemen Temel Lisesinde Öğretmenler Günü Kutlaması

         Gold Eğitim Kurumları A.Ş. bünyesinde Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Çağdaş Temel lisesi  ile Egemen Temel lise’lerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde Kurum yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenci velileriyle birlikte Anatolia Düğün Salonunda bir araya gelerek öğretmenler gününü kutladılar.

 

 Gold Eğitim Kurumlarının düzenlediği öğretmenler günü toplantısına Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Şube Müdür Sedat Bilir de katıldı.
    Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, yaptığı konuşmada özel okulların öneminde değinerek, dershaneler kapatılmadan önce dershaneye giden 2700 öğrencimiz vardı  kapatıldıktan sonra bugün 15 binin üzerinde öğrenci destekleme kurslarına gidiyor. Böylece fırsat eşitliğini yakalamış olduk. Özel okullarda Iğdır eğitimine büyük katkı sağlayacaktır. Eğitimin kalitesi artacaktır. Daha çok üniversiteye öğrenci girecektir. Gerek devlet okulları gerekse özel okullar olarak tek hedefimiz öğrencileri en iyi şekilde yetişmesi Türkiye sıralamasında Iğdır’ın eğitim sırasını yükseklere çıkarmak için çok çalışmalıyız bunun sorumluluğu da öğretmenlerimizdedir.” dedi.
    Gold eğitim kurumları yetkilileri de  bu anlamlı etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Özel Öğretim kurumlarından sorumlu Şube Müdürü Sedat Bilir başta olmak üzere katılan tüm öğretmenler ve öğrenci velilerine Gold Eğitim Kurumları olarak teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.