MHP İl Başkanı Cahit EROL Iğdır'da MHP Layık Olduğu Yere Gelecektir

Tarih : 2008-06-04 / Kategori : Genel Haber

  M.H.P il yönetimi fes edildi diye dedikodu çıkartanlara karşı  İl Başkanı Cahit Erol bir basın açıklaması yaptı. Erol açıklamasında: ”Bir haftadan beridir M.H.P il yönetimi fes edildi diye yaygara koparılmaktadır.

Biz il yönetimi olarak hiç dikkate almadık, bu yaygara çoğalınca eşin dostun da rica- sıyla basın açıklaması yapma mecbu riyetinde kaldık.
 Değerli dava arkadaşlarım değerli ülküdaşlarım M.H.P' ye gönül verenler ve çok değerli Iğdır' lı hemşerilerim herkesçe malumdur ki partililer inandığı ve güvendiği partilerinin  görevde olsun olmasın mücadelesini verirler. Göreve gelenler bunu bilmelidirler ki bir gün bu görevi bırakıp bir diğer arkadaşının almış bulunduğu görevde ona destek olacaktır. Mutlak bizde bir görev aldık halen görevimizdeyiz ve şerefimizle de bu görevimizi yapmaktayız. 1968' ler de genç ülkücüler hareketine gönül ve- rerek bu güne kadar kendimizi hep bu şerefli davanın bir neferi olarak gördük ve mücadele mizden de bir adım geri atmadık. Bize bu görev verildi halende devam ediyoruz ve bu arada da bizden sonra bu davayı yürütecek 5 arkadaşımızı da yetiştirmekteyiz. Elbette bir gün bu görevi bizden sonra- kiler alıp daha ileriye götüreceklerdir, ama bu yaygaranın sebebi şudur; 6 Aydan beridir partiye gelmeyen yönetim kurulu arkadaşlarımızdan, bazılarını yönetimden düşürdük, bu arada da 12 arkadaşımızı yeniden yönetime yazdık, bu vesile ile bunları da genel merkezimize yolladık, onaylatıp getirdik.
26.05.2008 de biz görevimizin başındayız, çalışmalarımız devam ediyor, her 15 günde bir istişare toplantılarımız olu- yor. M.H.P' yi layık olduğu yere taşıma ülküsündeyiz bütün ülküdaşlarımızla  beraber, hiç kimse rahatsız olmasın devam ediyoruz.     Rahatsız olanlarda, sabırlı olsunlar bu davada ebedi neferlik var. Amma ebedi başkanlık yoktur.
Saygılarımla kamuoyuna duyurulur.” dedi.
    

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası