10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

Tarih : 2016-01-11 / Kategori : Gündem

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

     AK Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla gazetecilere kahvaltı verdi. 

 

            Gerçekleşen kahvaltıya, Ak Parti İl Başkanı  Ahmet Tutulmaz, AK Parti Iğdır Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini yürüten Gülten Atlas, partililer, ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.
           Kahvaltıda konuşan İl Başkanı Tutulmaz, “Basın halkımızın ortak sesidir. Gerçekten hafta sonu yok, mesai saati yok. Bir özveriyle çalışıyorlar, gayret ediyorlar. Hepsini bu gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum. Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.    
           AK Parti Iğdır Tanıtım ve Medya Başkanı Gülten Atlas, “Günümüzde taşıdığı değer ve önemi gittikçe artan iletişimin en etkili kanallarından olan basının, halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesidir.” dedi.
         Atlas, “Vatandaşın doğru bilgilendirilmesi, ilimizde, ülkemizde, dünyada neler oluyor, bunların aktarılması anlamında basın önemli bir görev ifa ediyor. Iğdır’da görev yapan Yerel ve Ulusal basın mensuplarının  10 ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.
        Daha sonra Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, AK Parti Iğdır Tanıtım ve Medya Başkanı Gülten Atlas ve Partililer basın mensuplarına karanfil taktim ettiler.
       Yeşil Iğdır Gazetesi Mesul Müdürü Ali Şıktaş ise “Bu güzel ve anlamlı günde bizleri unutmayan Ak Parti İl Başkanı Ahmet Tutulmaz,  AK Parti Iğdır Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini yürüten Gülten Atlas ve İl yönetimine  teşekür ediyoruz.” dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.