ŞAMPİYONLAR, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TARAFINDAN KABUL EDİLDİ

Tarih : 2016-01-20 / Kategori : Spor

ŞAMPİYONLAR, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TARAFINDAN KABUL EDİLDİ

             Türkiye Boks Federasyonu’nun düzenlediği, Çeşme Belediyesi’nin de destek verdiği Türkiye Şampiyonası’na 40 ilden 447 boks sporcusu katıldığı müsabakada derece yapan 125. Yıl Anadolu Lisesi bayan boksörler Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt tarafından kabul edildiler.

 

  Çeşme Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen, 11 Ocak tarihinde sona eren müsabakalarda Iğdır ilinden katılan ve Yıldızlar kategorisinde yarışan 125. Yıl Anadolu Lisesi öğrencilerinden 63 kiloda Gülcan Arga Türkiye birincisi 75 kiloda Şeydanur Çelikten Türkiye ikincisi oldular.
          Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Iğdır  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve şube müdürü Ali Turna, şampiyonadan başarıyla dönen sporcuları ve antrenörlerini kabul etti.
              Hakan Cırıt, sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak, “İzmir Çeşme’de yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasına 40 ilden 447 sporcunun yarıştığı şampiyonada sporcularımız kendi kilolarında bir çok Türkiye Şampiyonunu ve Milli Boksörleri eleyerek bileklerinin hakkıyla dereceye girdiler. Bu sayede önümüzdeki günlerde inanıyorum ki bu sporcularımıza Türkiye Boks Federasyonunca Milli Takıma davet edilecektir. Sporcularımıza her türlü desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Sporcularımız Gülcan Arga, Şeydanur Çelikten’i, antrenörlerini, 125. Yıl Anadolu lisesi müdürlüğünü ve ailelerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
           Hakan Cırıt, ziyarette sporculara Mehmet Akif Ersoy’un “Safahat” kitabı ile çeşitli kitaplar hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.