İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Tarih : 2016-01-21 / Kategori : Eğitim

İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

 Iğdır’da "Hayaller  Gerçek Olsun" projesine katılan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri hayallerinden birini daha gerçekleştirdi.

 

               Iğdır Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğünün destekleri ile yürütülen   “Hayaller  Gerçek Olsun" projesi  kapsamında  Iğdır İmam Hatip Ortaokulu  öğrencileri  kahvaltıda buluştu.
              Bir öğrencinin, toplu olarak  kahvaltı yapalım isteği üzerine  25 öğrenciyi, Iğdır Milli Eğitim Müdürü  Hakan  Cırıt, bir araya getirerek  onlarla kahvaltı yapıp sohbet etti.
             Kahvaltıda öğrencilerle tek tek tanışan sohbet eden Iğdır Milli Eğitim Müdürü  Hakan  Cırıt,  “ Iğdır’da "Hayaller  Gerçek Olsun" projesi  kapsamında öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştiriyoruz. Çocuklar toplumumuzun ortak değeridir. Ortak değerimiz ve yarınlarımız olan çocuklarımızın da bizim gibi hayalleri var. Onların  hayallerini gerçekleştirmek, mutlulukların en güzeli. Çocukların hayaline verilen her emek mutlu bir gelecek demektir. Bu öğrenciler bizim geleceğimizdir bunların hayallerini gerçekleştirecek en iyi şekilde yetişmelerine okumalarına destek vereceğiz. Çok anlamlı ve güzel bir proje. Bu proje ile öğrencilerimize kültürel, toplumsal, birlik ve beraberlik, kaynaşma gibi önemli unsurları da  vermiş oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim..” dedi.
            Projeyi yürüten İmam Hatip Ortaokulu müdür yardımcısı Sevilhan Karaoğlan’da, ”Bu proje uluslar arası bir proje. Öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çok mutlu oluyorlar. Bu proje ile öğrenci veli, öğretmen ilişkileri daha  çok gelişti.Hayaller doğrultusunda öğrencilerimizin iletişimi gelişti, güçlendi. Bu projeyi bütün ortaokullarda yürüteceğiz. Bize destek veren   Iğdır Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğüne  teşekkür ederim.120 öğrenciyi kapsayacak olan proje yaygınlaşacak.” dedi.
            Öğrencilerle yapılan kahvaltıya Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Memur Sen İl başkanı Malik Akşit’te katılarak öğrencilerle sohbet etti.
            Yapılan anketlerde öğrencilerin en büyük hayallerinin başında  tablet, bilgisayar ve biskilet sahibi olmak olduğu belirtildi.
            Öğrencilerde "Hayaller  Gerçek Olsun" projesini çok sevdiklerini ve mutlu olduklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.