Iğdır Özel Bulut Hastanesi Üroloji Servisi Hizmete Girdi

Tarih : 2016-02-02 / Kategori : Sağlık

Iğdır Özel Bulut Hastanesi Üroloji Servisi Hizmete Girdi

Iğdır’da sağlık hizmeti veren Özel Bulut Hastanesinde Üroloji servisi faaliyete geçti. 

 

Üroloji polikliniğinin hizmete girmesinin yanı sıra 26 Kuvözlü Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi de yapılan ek bina ile hizmete hazırlanıyor.  
    Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Özel Bulut Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Bülent Kaya şunları söyledi; Üroloji bölümümüz konusunda tecrübeli kadrosu ile tüm ürolojik hastalıkların tanı ve tedavisi yapılacak. Böbrek, idrar borusu, idrar torbası (mesane), prostat, üretra, testis ve penis hastalıkları üroloji bölümü kapsamındadır. Yeni hizmete giren hastanemiz Üroloji Kliniğinde erkek ürogenital sistemi ve kadın üriner sistemi ile birlikte çocuk ürolojik hastalıkları da tedavi edilmektedir. Böbrek ve idrar yolu hastalıkları, taş hastalığı, ürolojik kanserler, prostat hastalıkları, mesane fonksiyon bozuklukları ve idrar tutamama problemleri, çocuklarda gece idrar kaçırma, erkek cinsel işlev ve üreme bozuklukları gibi hastalıkların tanı ve tedavisi üroloji bölümümüzde uzman ve deneyimli kadromuzla en iyi şekilde tedavi edilmektedir. 
    Üroloji uzmanı arkadaşımız Op. Dr. Fahri Şahin yönetimindeki üroloji servisimiz bölge hastanesi konumuna geçen Özel Bulut kalitesiyle hizmettedir” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.