EMİTT TURİZM FUAR'INDA IĞDIR ÖDÜL ALDI

Tarih : 2016-02-02 / Kategori : Kültür & Sanat

EMİTT TURİZM FUAR'INDA IĞDIR ÖDÜL ALDI

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘En iyiler’ ödülleri verildi.
  

 

 

Bu yıl 20’incis düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarı’nda Iğdır  ‘En iyi tanıtım stant dekoru ’ ödülünü aldı.
    Iğdır Valiliği Koordinasyonu’nda katılımı gerçekleştirilen dünyanın 5. en büyük turizm fuarı olan EMITT’de Iğdır standı taktir topladı.
    Iğdır Valiliği, Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Iğdır İl Özel İdaresi, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası, Serhat Kalkınma Ajansı ‘En iyi tanıtım stant dekoru ’ ödülünü Iğdır’a kazandırdı.
   Fuarda Iğdır adına ödülü Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz aldı.
   Ödülü alan Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürü Osman Engindeniz,  fuara katılan tüm kurum, kuruluş ve markaları tebrik ederek başarının Iğdır’ın ortak başarısı olduğunu söyledi.
   Engindeniz, “Biz bu yıl 6. Kez fuara katılıyoruz, her katılışımız da üzerine güzel bir şey daha katıyoruz. Bu yıl ki temamız da Tarihi Ejder Kervan Sarayı oldu, arkasında da Ağrı Dağı’nı yükselttik. Böyle önemli kültürel bir değirin tanıtılması hem Iğdır için hem de bölgemiz için iyi oldu” dedi.
    Iğdır Vali yardımcısı Mevlit Özmen de, Iğdır Valiliği bu yıl EMİTT fuarına çok iyi hazırlanarak katıldığını belirtti.   
  Son yıllarda çok ciddi bir şekilde böylesi faaliyetlere katıldıklarını belirten Özmen, “Benin bu faaliyete 3’üncü katılışım, bu yılda aldığımız ödülde emeğimize değdiğini gösterdi. Bu sene güzel bir stant hazırladık, özellikle Ejder Kervan Sarayı’nın ve Ağrı Dağı ve Iğdır’ın bir başka motifi olan leylekleri oluşan o perspektifi bir arada sunmaya çalıştık. Bu da fuar yetkililerince fark edildi ve bu ödülü bize layık gördüler. Biz de Iğdır adını bunu almaktan çok büyük memnuniyet duyduk ” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.