HIRSIZLIK ZANLILARI YAKALANDI

Tarih : 2016-02-05 / Kategori : Genel Haber

HIRSIZLIK ZANLILARI YAKALANDI

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Iğdır’da çeşitli hırsızlık olaylarına karışan 4 kişiyi yakaladı.

 

           Iğdır Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Iğdır’da meydana gelen bazı hırsızlık olayları sonrası   yapılan çalışmalarda uzun süredir takip edilmekte olan A.B, B.B, A.B ve H.M isimli dört şüpheli şahıs Şemsettin Uzun Bulvarı üzerinde çalmış oldukları çalıntı oto ile birlikte yakalandılar.
             Şüpheli dört şahsın yapılan incelemeleri ve alınan ifadeleri doğrultusunda; Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde bir markete hırsızlığa teşebbüs ettikleri, merkezde  14 Kasım Mahallesinde 1 iş yerinden kilit kırmak  suretiyle hırsızlık yaptıkları, İlham Aliyev caddesi üzerinde bulunan 1 okuldan hırsızlığa teşebbüs  ettikleri, İlham Aliyev Caddesi Devlet Hastanesi civarında 1 kafeteryadan LCD tv, Notebook, Çay Ocağı, Güvenlik Kamera Sistemleri.. vs gibi değerli eşyaları çaldıkları, İlham Aliyev Caddesinde bulunan 1 marketten para ve değerli eşya çaldıkları ve yine çeşitli suçlarda kullanmak üzere güveni kötüye kullanma suretiyle 2 ayrı oto`yu  çaldıkları tespitli görüldü. Şüpheli 4 şahıs hakkında Iğdır  genelinde toplamda 7 iş  yerinden hırsızlık ve oto hırsızlığı suçlarından işlem yapılmıştır. 
    Şüpheli şahıslardan A.B isimli şahsın Iğdır  genelinde son iki yıl içerisinde karıştığı hırsızlık suçlarından toplamda 8 yıl kesinleşmiş hapislik kararı olduğu ve arandığı tespit edilmiştir.  
    A.B, B.B, A.B ve H.M isimli şüpheli şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarılarak sevk edilmiş oldukları  mahkemece A.B, B.B ve H.M isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. AB  isimli şahıslar ise yaşı küçük olduğu için adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası