İçme suyu tahlilleri temiz çıktı

Tarih : 2016-02-12 / Kategori : Genel Haber

İçme suyu tahlilleri temiz çıktı

            Iğdır’da özelikle Bağlar Mahallesi sakinlerinin şikayetleri üzerine tahlillere gönderilen şebeke suyu sonuçları temiz çıktığı belirtildi.

 

       Iğdır Belediye Su ve Kanalizasyon birimi tarafından şikayetler üzerine söz konusu mahallede kontroller yapıldıktan sonra alınan numuneler Iğdır Halk Sağlığı Laboratuvarına gönderildi. Yapılan incelemeler sonucu suların temiz olduğu ortaya çıktığı belirtildi.
       Konu ile ilgili açıklama yapan Su ve kanalizasyon birim müdürü Hikmet Kurun “Halk sağlığına ve su kanalizasyon birimimize bağlı ekipler olay yerine giderek ev sahipleri ile görüşerek depolarına bakmış ve söz konusu şikayetin olduğu evin su deposu ve su hattı temizlenerek klorlama işlemi yapılmıştır. Şikayetin olduğu yerden alınan numuneler halk sağlığı laboratuarına gönderilmiş olup 03.02.2016 tarihinde alınan sonuçlar temiz çıkmıştır. Su ve kanalizasyon birimimiz tarafından yapılan araştırmalar sonucunda yaşanan bu sorunların şikayetin olduğu mevkide bir aboneden kaynaklı olduğu anlaşılmış olup abone iptal edilmiştir” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.