TEŞEKKÜR

Tarih : 2016-04-02 / Kategori : Duyurular

TEŞEKKÜR

Annemin belindeki kemik erimesinden kaynaklanan rahatsızlığı sebebiyle bir çok doktora gitmemize rağmen teşhis konulamamış ve tedavisi yapılamamıştı. 

 

        Iğdır Özel Bulut Hastanesi Op. Dr. Gökhan Bozdağ'ın teşhisini koymasıyla Erzurum Araştırma Hastanesine götürdüğümüz  Annemizin, Beyin Cerrahi servisinde ameliyatı başarılı bir şekilde yapılmıştır.
        Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümü olarak ilgi ve alakasını esirgemeyen Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Hakan Hadi Kadıoğlu'na, Annemin muayenesini ve ameliyatını yapan Sayın  Doç Dr. Gökşin Şengül'e, Dr. Mehmet Hakan Şahin'e, Dr. Serkan Gülger'e, Ameliyathane Hemşiresi  Ayşe Gülrenk'e, Servis Sorumlu Hemşiresi Feyza Yazar Taşbaşı'ya ve her dakika sorularımızı cevaplayan Dr. Yakup Çağlaroğlu'na, bizleri karşılayıp yoğun temposunun arasında ilgilenen, muayene ve tedavimize öncülük eden, hastaneden taburcu oluncaya kadar da ilgi alakasını eksik etmeyen Baş asistan  Dr. Mehmet Kürşat Karadağ'a ve ziyarete gelen ve telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dostlara  sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Cabbar ŞIKTAŞ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası