VALİ DAVUT HANER’İN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

Tarih : 2016-04-09 / Kategori : Duyurular

VALİ DAVUT HANER’İN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

         Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz.

 

      Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır.
    Güzel Iğdır’ımızda da vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde huzur ve güvenliğini sağlamak adına, büyük bir özveri içerisinde görev yapan polisimiz var gücüyle çalışmakta ve halkla iç içe olamaya özen göstermektedir.
    Bu duygu ve düşüncelerle; 171’inci kuruluş yıldönümüne ulaşan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, üstlendiği kutsal görevleri uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anar, sizleri ve en az sizler kadar fedakâr ailelerinize en içten sevgilerimi sunar, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.            

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası