Kumtepe’den Polis Haftası Mesajı

Tarih : 2016-04-09 / Kategori : Duyurular

Kumtepe’den Polis Haftası Mesajı

Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat KUMTEPE , Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıl Dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

 

“Toplumsal huzuru, güvenliği ve düzeni sağlamakla görevli olan Türk Polis Teşkilatı, 10 Nisan 1845 tarihinde kurulmuştur. Yurdumuzun her köşesinde büyük bir özveri ile görevlerini ifa eden... ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Polis teşkilatımızın kuruluşunun bugün 171. Yıldönümünü kutlamaktayız. Türk Polis Teşkilatı, hukukun üstünlüğüne dayalı çalışmalarıyla, ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamaya,  vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumaya, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeye yönelik yürüttükleri faaliyetleriyle büyük başarılara imza atmaktadırlar.
    Bu duygu ve düşünceler ile kamu düzeninin ve güvenliğin korunmasında mesleklerini, zaman gözetmeksizin, adil ve özverili bir şekilde icra eden polis teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftasını kutluyor. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin sağlanmasında ve yaşanan terör olaylarının son bulması için canını ortaya koyan tüm kahraman şehitlerimizi, minnet ve rahmetle anıyor ve gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, görevleri başındaki fedakâr polislerimizin ve bütün teşkilat mensuplarının çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası