OKUL SPORLARI KARATE MÜSABAKALARINDA DERECE YİNE IĞDIR KARATE SPOR KULÜBÜNDEN GELDİ

Tarih : 2016-04-13 / Kategori : Spor

OKUL SPORLARI KARATE MÜSABAKALARINDA DERECE YİNE IĞDIR KARATE SPOR KULÜBÜNDEN GELDİ

           Okul Sporları Federasyonunun 2015 - 20016 Eğitim / Öğretim Yılı faaliyet programında yer Küçükler ve Yıldızlar Okullar arası Karate Gurup Müsabakaları 09 - 10 Nisan 2016 tarihlerinde Rize’de yapıldı.

 

Şampiyonaya Iğdır’ı temsilen 2 sporcu ile katılan Iğdır Karate Spor Kulübünden Sinem Bilge TABAK Yıldız Kızlar 46 Kg. Kumite yarışmasında 3.’lük elde ederek Iğdır’ın gururu oldu.
        Yapılan Turnuva ile ilgili Iğdır Karate Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Karate Federasyonu Iğdır Bölge Antrenörü Ali TABAK şunları ifade etti: “Okul Sporları Federasyonunun 2015 - 20016 Eğitim / Öğretim Yılı faaliyet programında yer alan ve Iğdır ili olarak bizimde içinde bulunduğumuz 13 ili kapsayan Küçükler ve Yıldızlar Okullar arası Karate Gurup Müsabakaları bu yıl Rize’de gerçekleşti. Müsabakalara ilimizi temsilen Iğdır Karate Spor Kulübümüzden 2 sporcumuz ile katıldık. Müsabakalara güçlü ve deneyimli illerin katılmasına ve öğrencilerim ilimizde ve civar illerde yeterince Karate yarışmaları düzenlenmediği için maç deneyimlerinin yeterli olmamasına rağmen ilimizi başarı ile temsil ettiler. 
    Kulüp Sporcumuz olan ve daha önce yapılan birçok turnuvalarda derece yapan Ziya Gökalp Orta Okulu öğrencisi Sinem Bilge TABAK Yıldız Kızlar 46 Kg. Kumite yarışmasında 3.’lük elde ederek Okul Sporları Finallerine katılanlar arasına adını yazdırarak Iğdır’ın adını bir kez daha duyurdu. 
    Bir sonraki hedefimiz olan Okul Sporları Finallerinde aynı başarıyı yakalamak için öğrencime sıkı bir çalışma programı uygulamaya başladım. Amacım öğrencimin hem maç deneyimlerini artırmak, hemde Iğdır’da Karateyi gündemde tutmak.” Dedi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.