KAMU SEN VE TÜRK SAĞLIK SEN’DEN BAŞHEKİME NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2016-04-15 / Kategori : Sağlık

KAMU SEN VE TÜRK SAĞLIK  SEN’DEN BAŞHEKİME  NEZAKET ZİYARETİ

  Kamu Sen Iğdır il başkanı Ali Arslan, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Haydar Ali Karasu, iş yeri temsilcisi  Ayşe Gölçek, Türk Haber Sen başkanı Cafer Alakaş ile birlikte Iğdır  Devlet Hastanesi’nde yeni göreve başlayan  Yönetici-Başhekim Op.Dr. Nevruz Erez’i makamında ziyaret ettiler.

 

 Iğdır  Devlet Hastanesi’nde yeni göreve başlayan  Yönetici-Başhekim Op.Dr. Nevruz Erez’de   ziyaretten duyduğu  memnuniyetini dile getirerek  teşekkür etti. 
ÇALIŞANLAR ARASINDA ADALET HASSASİYETİ
       Kamu Sen Iğdır il başkanı Ali Arslan ziyaret sırasında, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. Kendi ilimizin insanının böyle bir makamda olması bizi mutlu etmiştir. Zira Iğdır’ı bilen, tanıyan eskiden aynı görevi başarıyla yürüten bir kişinin atanması olumlu olmuştur. Yöre insanının beklentilerini iyi biliyorsunuz. Daha önce yine yönetici olarak görev yaptığınız Devlet Hastanesi’nde de yönetmelikler çerçevesinde kurumu sevk ve idare etme noktasında başarılı olduğunuzu ve çalışma hayatında çalışanlar arasında adaletin eşit dağıtılmasına hassasiyet gösterdiğinizi biliyoruz. Başarılar dileriz“ dedi.
         Başhekim Nevruz Erez’de “Doğduğum memleketime en iyi hizmeti vermek için çalışacağım. Adaletli davranacağım. İşi ehline vermek prensibimdir. Iğdırlılara en iyi hizmeti vermek için bütün çalışanlarımızla çalışacağız.” şeklinde konuştu.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.