TURİZM HAFTASI YEMEK YARIŞMALARI BAŞLIYOR

Tarih : 2016-04-15 / Kategori : Kültür & Sanat

TURİZM HAFTASI YEMEK YARIŞMALARI BAŞLIYOR

Iğdır Kültür ve Turizm Müdürlüğünce her yıl kutlanan Turizm Haftası bu yılda 15-22 Nisan 2016 tarihleri arasında kutlanacak.

 

Turizm Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce 2 dalda yemek yarışması düzenlendi. Boşbaş ve Taş köfte yemekleri dalında düzenlenen yarışmaya başvurular başladı.
     19.4.2016 tarihinde Kültür ve Turizm Müdürlüğünde Bozbaş ve Taş Köfte yarışmasına katılmak isteyenlerin başvuracakları telefonlar cep: 0507 1178601 ve 2277044 olduğu belirtildi. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilecektir. Ayrıca Okullarda turizm içerikli resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere çeşitli ödülleri tören alanında verilecektir.
    Kültür ve Turizm İl Müdürü Osman Engindeniz “15-22 tarihleri arası Turizm Haftamız olması dolayısıyla okullarda yarışmalar düzenledik, 19 Nisan günüde Bozbaş ve Taş Köfte dalında yemek yarışması yapıyoruz, isteyen herkes başvurabilir, kurumlardan ve aşçılardan oluşan jürimizin marifetiyle kurum bahçesinde yarışmayı yapıp kazananları çeşitli hediyelerle ödüllendireceğiz, ayrıca okullarda resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi de güzel hediyelerle ödüllendireceğiz. İlimizi turizm yönüyle tanıtmaya haftamız içeriğinde sürdürüyoruz. Halkımızı turizm haftası dahilinde yemek  yarışmalarını izlemeye davet ediyoruz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası