DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ GÖREVİNE ATANAN OP. DR. NEVRUZ EREZ GÖREVİNE BAŞLADI

Tarih : 2016-04-18 / Kategori : Sağlık

DEVLET  HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ GÖREVİNE ATANAN OP. DR. NEVRUZ EREZ  GÖREVİNE BAŞLADI

   Iğdır Devlet Hastanesi  Başhekimi Op. Dr. Aydın Çağaç’ın  başka bir  göreve atanması sonrasında başhekimlik görevine Op.Dr. Nevruz Erez  getirildi.

 

         Göreve başlayan Op. Dr. Nevruz Erez,  hedeflerinin halka en iyi  sağlık  hizmetini sunmak ve Iğdır’ı bölge hastanesi konumuna getirmek olduğunu söyledi.
         Iğdır  ve çevre illeri, ilçeleri  de yakinen tanıdığını, yıllarca Iğdır’da doktorluk ve başhekimlik  yaptığını ilk etapta devlet hastanesi uzman doktor kadrosunu yeni atamalarla güçlendirmek üzere çalışmalar sergileyeceğini ifade eden Op. Dr. Nevruz Erez, "Hastanemiz çevre illerde  bulunan en büyük hastanelerden biri. Fiziki olarak da, donanım olarak güçlü konumda. Yönetim olarak, el birliği içerisinde gayret ederek, hasta potansiyeline en iyi şekilde cevap vermek için çalışacağız.Hastanemizde muayene olmak için Nahcıvan ‘dan, İran dan bile hastalar  gelmektedir. Hemen hemen her branştan 2’şer  doktorumuz vardır. Parolamız hizmettir. Yapacağımız güzel çalışmalarla halkımızın her türlü şikayetini ortadan kaldırarak müşteri memnuniyeti yaratacağız" diye konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.