Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kemal EYVAZ Kahvaltılı Toplantıda Basınla Bir Araya Geldi

Tarih : 2016-04-22 / Kategori : Sağlık

Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kemal EYVAZ Kahvaltılı Toplantıda Basınla Bir Araya Geldi

Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine yeni atanan  Dr. Kemal Eyvaz,  Yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

 

  Toplantıya Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kemal Eyvaz, Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Nevruz Erez, Iğdır Ağız ve Diş Sağlığı Hastane başhekimi Derviş Arpat, İdari Hizmetler Başkanı Mikail Gülcan, Mali Hizmetler Başkanı Yaşar Temel, Yerel ve Ulusal gazete temsilcileri katıldı.
                  Dr. Kemal Eyvaz, toplantıda  sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek fikir alış verişinde bulundu.
                Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kemal Eyvaz, Iğdır’ın sağlık alanında gün geçtikçe hızla büyüdüğünü belirterek, “Uzman hekim,  Pratisyen hekim, Yardımcı sağlık personeli ve son teknoloji ekipmanlarımızla tüm hastalarımıza gereken sağlık hizmetlerini verme imkanına kavuşmuş bulunmaktayız. Bu büyük çalışmayla beraber Iğdırlı hastaların il dışına çıkışlarında büyük azalma vardır.” dedi.
                        Eyvaz, Tuzluca Devlet hastanesi, Iğdır Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi hakkında  bilgi verdi. Iğdır Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinde her gün saat 24’e kadar nöbetçi diş  doktoru görev yapmaktadır.”dedi.
                  Yeşil Iğdır Gazetesi olarak Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Kemal Eyvaz  ve Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Nevruz Erez, Iğdır Ağız ve Diş Sağlığı Hastane başhekimi Derviş Arpat, İdari Hizmetler Başkanı Mikail Gülcan, Mali Hizmetler başkanı Yaşar Temel’e Iğdır’da sağlık hizmetini üst seviyelere çıkardıkları için çalışmalarında başarılar dileriz...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.