Doğru konuşan linç ediliyor

Tarih : 2016-04-30 / Kategori : Gündem

Doğru konuşan linç ediliyor

       Iğdır Valiliği, Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü ve Iğdır İmam Hatip Okulunun davetlisi olarak Iğdır'a gelen Yazar Sinan Yağmur, "Veysel Karani ve Anne sevgisi" sonulu bir konferans verdi.

 

          Konuşmasının bir bölümünde, Veysel  Karani’nin Peygamber efendimizin Ehlibeytine sahip çıktığını  belirten Yazar Sinan Yağmur şöyle dedi: "Veysel Karani Hz. Ali’nin Muaviye ile “Hz. Muhammedîn dini için” savaşacağını duyunca 94 yaşında olmasına rağmen Sıffin savaşına katılmaya karar verir, Kılıcı yoktur. 2 gün gider kılıç yapan kişinin yanında amele olarak çalışır, bir kılıç alır. Hz.Ali,’nin yanına gider savaşa katılmak istediğini söyler. Hz. Ali kabul etmez. Israr eder, ben Bedir savaşında Hendek savaşında olamadım. Peygamberim Muaviye’nin babalarına karşı savaştı. Bende Muaviye’ye karşı savaşacağım“ der. Sıffin savaşına katılır ve savaşta şehit olur. Göğsüne saplanan  ilk okta “Hüseyin“ diye haykırır, Mızrak saplanınca “Hasan“ diye haykırır ve şehit olur. İşte Veysel Karani böyle bir insandı. Annenizi hep arayın sorun. Onlara sevgi ile yaklaşın. Allah’ın sevgisine mahzar olmak isterseniz. Anne ve babanızı mutlu edin onların hayır duasını alın. Anne ve baba hayır duasını almayan insanların işi rast gitmez, hep engeller çıkar.” şeklinde konuştu.
         Aldığımız duyumlara göre, Yazar Sinan Yağmur'un  bu konuşmasının basında yer almasının ardından, inkar ediciler ve kafa kesiciler hemen devreye girmiş ve hocanın sözlerine inanılmaz tepki göstermişlerdir.
         Anlaşılan şudur ki, kimsenin doğru konuşmasına müsaade edilmiyor. Konuşan linç edilmek isteniyor. Hak gizletiliyor, batıl dayatılarak kabullendirilmeye çalışılıyor.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.