Milletvekili Nurettin Aras “Anneler Gününü Kutladı”

Tarih : 2016-05-10 / Kategori : Siyaset

Milletvekili Nurettin Aras “Anneler Gününü Kutladı”

Iğdır Ak Parti Milletvekili Nurettin Aras ‘Anneler Günü’ sebebi ile Iğdır Emek Mahallesi’nde yaşayan ve evde bakım hastası olan anne ve baba yaşlıları ziyaret etti.

 

Nurettin Aras Anneler Günü sebebi ile Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nevruz Erez ve Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi tarafından oluşturulan tam donanımlı ekiple evde bakım hizmeti alan hastaları ikametlerinde ziyaret etti.
     Emek mahallesi muhtarı Cihangir Akbalık, Milletvekili ve beraberindeki ekibe eşlik etti. 
    Milletvekili Aras’ı karşılarında gören yaşlıların birçoğu gözyaşlarına hakim olamadılar. 
    Annelerin yaşadığı duygusal anlar geçtiğimiz aylarda annesini yitiren Milletvekili Nurettin Aras’ın da duygu dolu anlar yaşamasına sebep oldu. 
    Ziyaretleri esnasında bir açıklama yapan Aras “Sene de sadece bir güne Anneler günü deyip diğer günlerde anneleri hatırlamayacağımız, önlerinde eğilmeyeceğimiz manası çıkarmadan bu özel günde Iğdırlı analarımızın ayaklarına kadar gitme gururunu yaşadık. 
    Bizimle beraber buraya gelen sağlık ekibimizle hastalarımızın sağlık durumlarını kontrol etme fırsatı da buldu. Şunu emin olarak söylüyorum ki Anaların elinden, ayağından öpmek en kutsal ibadetleri imrendirecek niteliktedir.
     İslam dini Cennet Anaların Ayakları altındadır fikriyle  bu durumu en güzel biçimde özetlemektedir. Allah-ü Te Ala, kutsal kitabında anne babaya ufacık bir nazlanmayı bile hoş karşılamamıştır. 
    Bu vesile ile buradan başta evlatlarını vatan uğrunda şehit vermiş şehit analarımız olmak üzere tüm Anadolu kadınlarının anneler gününü kutluyorum. 
    Ebediyete intikal eden merhume analarımızı da dua ve minnetle anıyorum.” şeklinde konuştu.
    Milletvekili Aras ziyaretler sırasında evde bakım hizmeti gören erkek hastaları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.