7-15 MAYIS TRAFİK HAFTASI KUTLANDI

Tarih : 2016-05-16 / Kategori : Gündem

7-15 MAYIS TRAFİK HAFTASI KUTLANDI

7-15 MAYIS TRAFİK HAFTASI “1000 FİDANLA TRAFİKTE BİLİNÇLİ NESİLLER”  TEMALI BİR ETKİNLİK DÜZENLENEREK COŞKUYLA KUTLANDI

    7-15 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Zübeyde Hanım Bulvarında trafik kazalarının asgariye inmesi amacına yönelik olarak, hepimizin daha büyük bir çaba ve fedakârlık göstermesi, toplumumuzda trafik bilincini oluşturma ve farkındalık yaratma adına “1000 Fidanla Trafikte Bilinçli Nesiller” temalı bir etkinlik düzenlendi.
    İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’ın organizesinde yapılan etkinliğe; Iğdır Valisi Davut HANER, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, İl Emniyet Müdürlüğünde görev
yapan Birim Amirleri ve Personel ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle Muhtarları, Zübeyde Hanım Ana Okulu Öğrencileri, 75. Yıl Ana Okulu öğrencileri, Şirin Yüzler Gündüz Kreş Bakımevi Öğrencileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
    Gerçekleştirilen etkinlikte; İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’ın Trafik Haftası ile ilgili masajının okunması akabinde, etkinliğe katılan herkese, Vali Davut Haner  ve İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, tarafından, etkinliğin teması kapsamında, 1000 adet Ladin ağacı tohumu dağıtıldı.
     Ayrıca, trafikte görünürlüğün önemi anlatılarak reflektör dağıtımı ile etkinliğe katılan çocuklara İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL tarafından araba, bebek ve çeşitli kırtasiye malzemeleri dağıtımı yapılarak çocuklarımız sevindirilmiş, emniyet kemeri takılması, aşırı hız konusunda dikkatleri çekilerek bilgilendirildi.
    Zübeyde Hanım Bulvarındaki etkinliğin sonrasında ise; İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL ve beraberindeki Emniyet Personeli tarafından, ilimizde terör eylemlerinin önlenmesine yönelik oluşturulan arama notalarından Devlet Su İşleri kavşağında bulunan arama noktasında da kontrolleri ve aramaları yapılan araç sürücülerine ve vatandaşlara Ladin ağacı tohumu, reflektör ve Trafik Haftasıyla ilgili broşür dağıtımı yapıldı.
    Düzenlenen etkinlikle Iğdır halkımızda trafik bilincini oluşturma ve farkındalık yaratma adına Yeşil Iğdır’ımızda 1000 Ladin ağacı dikilmesi hedeflendi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.