KARAKOYUNLU İLÇESİNDE SODES KAPSAMINDA ETKİNLİK ALANIN AÇILIŞI YAPILDI

Tarih : 2016-05-18 / Kategori : Eğitim

KARAKOYUNLU İLÇESİNDE SODES KAPSAMINDA ETKİNLİK ALANIN AÇILIŞI YAPILDI

          Karakoyunlu Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ve Sodes “Bir Fincan Kahve Projesi” kapsamında yaptırılan etkinlik alanının açılışı, Vali Vekili Bilgehan Karanfil ve Karakoyunlu Kaymakamı Nursan Vural Zorlu ve kurum amirleri eşliğinde gerçekleştirildi.

 

        Açılış programına, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vadettin Tekin, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Osman Engindeniz, Ak Parti Karakoyunlu İlçe Başkanı Baycan Çalışkan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
    Söz konusu etkinlik alanı Karakoyunlu İlçesindeki çocuklarımıza birer oyun alanı olmakla birlikte Bir Fincan Kahve projesinde yer alan kadınlara yönelik önemli bir etkinlik alanı olarak tasarlanmıştır. Açılışı yapılan etkinlik alanında ilk olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kasım 2014 tarihinde başlatılan “Bebekler Gülsün Projesi” etkinliği adı altında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarının ilk ihtiyacı karşılanmış olup, yeni doğan bebeklere temel ihtiyaçlarını içerecek şekilde yardım paketleri verildi.
     Aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelerimize de nakdi yardım yapılarak bu kapsamda 1 yılını tamamlayan bebeklerimize doğum günü etkinliği yapıldı.
    Doğum günü faaliyeti kapsamında bütün bebekler adına pasta kesilerek bebeklere çeyrek altın takılmış olup ekinlik kapsamında doyasıya eğelenildi.
    Program sonunda, faaliyete katılan aileler ; Vali Vekili Bilgehan Karanfil ve İlçe Kaymakamı başta olmak üzeri projede emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Vadettin Tekin’e teşekkür ederek protokol ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.