AK PARTİ’DEN KONGRE AÇIKLAMASI

Tarih : 2016-05-20 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ’DEN KONGRE AÇIKLAMASI

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı spor Salonu’nda partisinin kongresinin yapılacağını söyledi.

 

Açıklamada bulunan Tutulmaz, 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda ikinci olağanüstü büyük kongrenin yapılacağını ifade ederek, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti’nin genel başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde partinin daha ileriye gitmesi, AK Parti’nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli ve son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır. 
    Bu bir bayrak yarışıdır, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede, yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Genel Başkanımız, genel başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir, önemli başarılara İmza atmıştır. 
    Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve Başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir. 
    AK Parti’nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına, ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.