Asfalt Çalışması Akyumak Caddesinde Devam Ediyor

Tarih : 2016-05-21 / Kategori : Genel Haber

Asfalt Çalışması Akyumak Caddesinde Devam Ediyor

          Iğdır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan “yaklaşık 50 km sıcak asfalt çalışması kapsamında “ yürütülen çalışmalar Pir Sultan Abdal Mahallesinde devam ediyor.
 

 

        Pir Sultan Abdal Mahallesi Akyumak Caddesinde başlatılan yaklaşık iki buçuk kilo metre (2,5 KM) sıcak asfalt çalışmasının startı verildi. Akyumak Caddesinden başlayıp Mehmet Çavuş anıtı önünde tamamlanacak olan sıcak asfalt çalışmasını Belediye Başkanı Murat Yikit yerinde denetliyor.
     ‘Çalışmalarda emeği geçen müdürlerimize, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’
      Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Murat Yikit, Sıcak asfalt çalışması ve park ve bahçe çalışmalarında emeği geçen ilgili müdürlüklere ve onlara bağlı çalışanlara personellere teşekkür ederek “Özelikle bu asfalt çalışması, yol çalışması ve park ve bahçe çalışmasında görev alan gerek fen işleri müdürümüz ve personellerimize, gerekse de park ve bahçeler müdürlüğünde çalışan müdürümüz ve personellerimizin bu birimlerden sorumlu belediye başkan yardımcılarına yoğun emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çoğu zaman mesailerinden feragat edip kendilerini halkın hizmetine adadıkları içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.